Contact

Heb je een vraag, opmerking, tip of leuk idee? Laat het dan weten. Maar… voordat je dit doet, check dan eerst even de veelgestelde vragen. Misschien heb je hiermee direct antwoord op je vraag. Ik probeer zo snel mogelijk jouw vraag te beantwoorden.

Vragen

Check voordat je een bericht via onderstaande contactformulier mailt, eerst of jouw vraag misschien al eerder gesteld is. Voordeel voor jou: je hebt meteen antwoord op jouw vraag!

Staat jouw vraag er (nog) niet tussen, vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem je bericht zo snel mogelijk in behandeling. 

be social

Leuk als je de Tekstagram-pagina’s op social media wilt volgen!

Kan ik een product ook rechtstreeks als cadeautje naar iemand sturen?

Een cadeautje versturen is altijd leuk! En dat kan ook rechtstreeks via de webshop van Tekstagram. Vink bij het afrekenen de optie ‘versturen naar een ander adres’ aan en je krijgt een invulveld waar je de gegevens van de ontvanger kunt achterlaten.

Als je bij bestelnotities aangeeft dat het om een cadeautje gaat, zorg ik voor een feestelijke verpakking. En tippie: je kunt ook een leuk kaartje erbij bestellen. Eventueel kan ik daar een persoonlijke boodschap op schrijven. Geef dit dan ook aan in het veld ‘bestelnotities’.

Uiteraard krijg jij als besteller de rekening en informeer ik je over de verzending.

Hoe lang duurt verzenden?
Ik probeer jouw bestelling natuurlijk zo snel mogelijk te versturen (tussen de 1 en 3 werkdagen). Heeft jouw bestelling spoed? Stuur dan een appje naar 0629127005, dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen.
Hoe worden de verzendkosten berekend?

Als iets door de brievenbus past, wordt het tarief van  het brievenbuspakketje berekend (€ 3,95). Past het niet dan worden de pakketkosten van DHL berekend (€ 5,95). Dit zijn de DHL standaardtarieven. Bestel je boven de € 50,- aan producten, dan betaal ik de verzendkosten voor je.

Ik ben niet tevreden, wat nu?

Hè, dat is niet leuk! Laat mij dit zo snel mogelijk weten (in ieder geval binnen 5 dagen na ontvangst van het product) en dan zoeken we samen naar een passende oplossing. 

Ik wil graag met je samenwerken (wholesale), is dit mogelijk?

Leuk dat je zo enthousiast bent, stuur mij een bericht door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik reageer zo snel mogelijk!

Contactformulier

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een bericht via onderstaand contactformulier.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

0
    0
    Winkelwagen
    Je wagentje is leegTerug naar de online shop