PRIVACYVERKLARING TEKSTAGRAM.NL

 September 2020

Jouw privacy is voor tekstagram.nl van groot belang. Natuurlijk met de privacywet als fundament. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn en deze altijd netjes gebruikt worden. Alleen gegevens die nodig zijn voor het verwerken van je bestelling worden gebruikt. De gegevens die je doorgeeft worden bewaard op de beveiligde servers van Antagonist.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat er binnen de online omgeving van de webwinkel www.tekstagram.nl allemaal gebeurt met de informatie die je doorgeeft.

AFHANDELEN BESTELLING

Wanneer je een bestelling plaatst, worden jouw persoonsgegevens gebruikt om de bestelling netjes en snel voor je af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met de webwinkelprovider (Antagonist), bezorgdienst en betaalprovider gedeeld.
Hiervoor worden de volgende persoonsgegevens gebruikt:

  • betalingsgegevens
  • naw-gegevens
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • factuuradres

De gegevens die nodig zijn om jouw bestelling te verwerken worden i.v.m fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard.

VERSTREKKING AAN DERDEN

Er wordt samengewerkt met bedrijven die de hierboven genoemde persoonsgegevens van Tekstagram kunnen ontvangen. Hieronder uitgelegd met welke bedrijven er wordt samengewerkt:

  • betaalprovider Mollie B.V.
    Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je voor Mollie B.V. dan nemen zij het laatste deel van je bestelling van ons over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling
  • verzend/bezorgdienst DHL
    Als je een bestelling plaatst is het onze taak om je pakket zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de diensten van DHL. Het adresetiket verzorg ik zelf,  je ontvangt een track and trace code waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Het daadwerkelijk uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van DHL. Het is daarom voor ons noodzakelijk je naam, adres en woonplaatsgegevens met DHL te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.
  • Software die gebruikt wordt op de website. Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van de verwerker Antagonist. Antagonist zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij het verwerken van gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Als je een bestelling plaatst hebben we je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Na het afronden van je bestelling worden je gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor onze administratieve verplichtingen.

CONTACTFORMULIER

Met het contactformulier op de website kun je vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens.
Deze gegeven worden bewaard totdat het zeker is dat je tevreden bent met de reactie.

NIEUWSBRIEF

In de toekomst kun je je abonneren op de nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips, aanbiedingen en informatie over de producten en diensten van Tekstagram. Wanneer je je wilt abonneren op de nieuwsbrief krijg je een aanmeldlink toegezonden op het e-mailadres waarmee je je wilt inschrijven. Pas wanneer je de aanmelding activeert, sta je daadwerkelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Je e-mailadres wordt op deze manier dus alleen met jouw digitale toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Dit kan op ieder moment. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Voor de nieuwsbrief wordt gebruik gemaakt van MailChimp. Jouw gegevens worden beveiligd opgeslagen.

VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

Jouw persoonsgegevens worden onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen verstrekt, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

GOOGLE ANALYTICS

Op deze website wordt gebruik gemaakt van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de webwinkel gebruiken. Hiervoor geldt de verwerkingsovereenkomst van Google. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Tekstagram heeft Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

COOKIES

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt de browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in de browser.

BEVEILIGING

Beveiliging van persoonsgegevens is van groot belang. Tekstagram.nl zorgt voor een goede beveiliging.

WIJZIGINGEN IN ONZE PRIVACYVERKLARING

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moet natuurlijk ook de privacyverklaring aangepast worden. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN JE GEGEVENS

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

KLACHT INDIENEN

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

CONTACTGEGEVENS

Tekstagram
Plevierstraat 39
2665EB Bleiswijk
info@estagram.nl

0
    0
    Winkelwagen
    Je wagentje is leegTerug naar de online shop